Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Deze Records Kan Erling Haaland Breken Tegen Inter

Deze records kan Erling Haaland breken tegen Inter

Als Manchester City dinsdagavond op bezoek gaat bij Inter in de Champions League, heeft Erling Haaland de kans om een aantal indrukwekkende records te verbreken.

1. Het meeste aantal doelpunten gescoord in de eerste vijf wedstrijden van de Champions League

Haaland heeft tot dusver vier doelpunten gescoord in vier Champions League-wedstrijden voor Manchester City. Als hij er tegen Inter eentje aan zijn totaal toevoegt, zal hij het record evenaren dat wordt gehouden door Robert Lewandowski en Cristiano Ronaldo.

2. Het meeste aantal doelpunten gescoord in een Champions League-debuutseizoen

Haaland heeft tot dusver vier doelpunten gescoord in zijn eerste Champions League-seizoen. Als hij er tegen Inter eentje aan zijn totaal toevoegt, zal hij het record evenaren dat wordt gehouden door Erling Haaland.

3. De jongste speler die 25 doelpunten scoort in de Champions League

Haaland is momenteel 22 jaar en 122 dagen oud. Als hij tegen Inter scoort, wordt hij de jongste speler die 25 doelpunten scoort in de Champions League, waarmee hij het record verbreekt dat momenteel wordt gehouden door Kylian Mbappé.

Haaland is in bloedvorm sinds hij bij Manchester City kwam en het zal niet als een verrassing komen als hij tegen Inter meer records verbreekt.


Comments